59062f22b30c8

Ramona 40 minute 12 portii

INGREDIENTE

Blat:
300 g biscuiti digestivi
100 g unt topit

Crema:
400 g de branza dulce grasa
150 g de smantana
90 g de Green Sugar pulbere
3 oua
1 lingurita de esenta de rom
200 g smantana lichida pentru frisca
1 lingura de Green Sugar pentru frisca
300 g de fructe de padure

MOD DE PREPARARE

Biscuitii se zdrobesc la robot si se adauga untul topit si racit peste ei. Se amesteca bine , apoi se toarna in forma si se preseza pe fundul formei cu ajutorul unui pahar.Pana vom face crema, tava cu blatul va sta la rece.
Pentru crema se amesteca toate ingredientele si se mixeaza bine.
Se toarna compozitia in forma peste crusta de biscuiti si se lasa la cuptor 30-40 de minute pana se rumeneste putin pe lateral.
Inainte de a o scoate din cuptor, dupa ce ati oprit focul se mai lasa putin in cuptorul oprit pentru a nu trece brusc de la o temperatura la alta.
Dupa ce se scoate din cuptor se lasa la racit, apoi se va decora cu frisca si fructe de padure.
Se tine la frigider cateva ore inainte de a o servi.

You need to login or register to bookmark/favorite this content.