5aa12be53222e

Andreea Elena Dinu 1 ora 8 portii

Dizolvi drojdia în laptele călduț și Green Sugar. Cerni faina, adaugi oul intreg și albușul, untul, adaugi maiaua (drojdia dizolvata), amesteci, frămânți, lași la crescut până își dublează volumul. Imparți în 8, întinzi foaie dreptunghiulară și crestezi partea de jos cu cca. 5cm. Umpli cu gem, rulezi pe lungime, lipești capetele și îi așezi pe tava tapetata cu hârtie de copt. Ungi cu ou, presări semințe și mai lași 10 minute la crescut. Apoi la cuptor, la 180°C, până când se rumenesc deasupra.

250 ml lapte călduț, 550g faina 1 plic drojdie(7g),50g unt la temperatura camerei, 2 galbenusuri+1 albuș, 2 lg Green sugar, gem/dulceață. Pentru uns:1 gălbenuș, 2 lg lapte,diferite semințe.

You need to login or register to bookmark/favorite this content.