5905bba2d6ddf

iocuionelflorentin 1 ora 4-6 portii portii

INGREDIENTE

200 g faina,
150 g Green Sugar,
5 oua separate,
semințele de la jumatate de pastaie de vanilie,
4 linguri ulei de cocos,
2 linguri pudra de roscove,
1 lingurita praf de copt,
1 praf sare,
o mana generoasă de miez de nuca tocat grosier,
100 gr fructe de padure congelate

MOD DE PREPARARE

Separăm ouăle. Batem albusurile 10 minute ca sa se aereze bine. Apoi adaugam Green Sugar in albusuri si continuam sa le batem pana acesta se topeste. In alt bas amestecăm galbenusurile cu praful de copt si praful de sare, si semințele de la pastaia de vanilie. Oprim muxerul si luam o spatula sau o lingura de lemn. Amestecăm de jos in sus albusurile peste care turnam încet amestecul de galbenusuri. Apoi adaugam faina, in ploaie, amestecând încet? cu miscări fine, de jos in sus. Punem jumatate din amestec in alt vas si il amestecăm cu pudră de roscove. Incepem montarea pandispanului: punem hartie de copt in tava de chec si punem cu lingura din compozitia alba 3 linguri una langa alta. Apoi punem 3 linguri din compozitia cu pudră de roscove peste cele 3 gramejoare de compozitia alba. Punem nuci si fructe congelate si iar compozitie alba, iar compozitie neagra, nuci, fructe pana terminam ingredientele . Se da la cuptor la foc mediu si se lasa 40-45 minute pana trece testul scobitori.

You need to login or register to bookmark/favorite this content.