5905b8310d9e8

iocuionelflorentin 2-3 ore 8 porții generoase portii

INGREDIENTE

Pt aluat:
500 g faina,
300 ml lapte caldut,
100 g Green Sugar,
100 g unt cocos topit,
7 g drojdie uscata,
3 galbenusuri,
coaja de la o lamaie,
semințele de la o pastaie de vanilie,
sare.
Pt umplutura:
150 g smantana,
50 g Green Sugar,
150 g branza putin sarata,
3 oua,
o mana de stafide lăsate peste noapte în esență rom,
coaja de la o lamaie,
1 pastaie de vanilie (semintele).

MOD DE PREPARARE

Aluatul pentru pască este un aluat de cozonac fara framantare, astfel se amesteca toate intedientele pana la omogenizare, se lasa sa crească la temperatura camerei cam 2 ore apoi se baga la frigider peste noapte, timp de 12 ore. A doua zi, se scoate SI se intinde o foaie ce se pune pe fundul tavii in care facem pasca, si pe pereții tavii, de jur împrejur. Păstrăm putin aluat sa face si grătar deasupra pastii.
Compozitia: se amesteca toate ingredientele si se pun peste aluat . Punem grătarul din aluat format deasupra amestecului cu brânză, ungem cu un galbenul de ou, sau cu lapte sau cu ce doriti si dam la cuptor la foc mic timp de o ora, o ora jumate pana compozitia de brânză e legată. Pofta buna!

You need to login or register to bookmark/favorite this content.