59031c14be6cc

Ramona 50 minute 8 portii

INGREDIENTE

Pentru bile de cocos:
250 g branza dulce de vaci
50 g Green Sugar pulbere
50 g nuca de cocos
2 galbenusuri
3 linguri de faina

Pentru blat :
4 oua + cele 2 albusuri ramase de la bile
50 g Green Sugar pulbere
4 linguri faina
4 linguri de cacao
un varf de cutit sare
1 lingurita esenta de vanilie/rom
ulei/unt pentru uns tava

MOD DE PREPARARE

Pentru realizarea bilelor se amesteca bine toate ingredientele si se lasa la frigider pana pregatim compozitia pentru blat.
Pentru realizarea blatului se separa galbenusurile de albusuri.
Se mixeaza albusurile cu Green Sugar pana devin o spuma tare.
Se amesteca separat faina cu cacaco si cu un varf de sare.
Peste albusurile mixate se adauga galbenusurile, amestecul de faina cu cacao si esenta de vanilie/rom .
Se amesteca toate usor cu miscari de jos in sus pentru a nu se lasa albusurile.
Din compozitia tinuta la frigider formati bilele de cocos si le asezati intr-o tava rotunda, tapetata cu hartie de copt si unsa cu ulei/unt cu diametrul de 26 cm , apoi turnati compozitia de blat peste ele.
Se introduce tava in cuptor si se lasa 30 de minute (faceti testul cu scobitoarea: daca nu mai ramane aluat pe scobitoare inseamna ca prajitura este gata).
Se va taia prajitura numai dupa ce se va raci bine.
Peste ea puteti presara ce doriti (ciocolata rasa, fulgi de cocos sau glazura de ciocolata).

You need to login or register to bookmark/favorite this content.