5aa54781491a4

Bitu2010 30 min 2 portii

Se zdrobesc bine biscuitii. Se incalzeste 100 gr smantana cu ciocolata, cacao si 2 linguri Green Sugar. Se amesteca foarte bine cu biscuitii. Se pune in folie de plastic sa nu se usuce. Pentru crema se amesteca ricotta cu 2 linguri Green Sugar, vanilie, caise taiate si restul de smantana in care s-a dizolvat tort gelee (gelatina) la cald ( cateva min pe aragaz). Amestecul de biscuiti se aseaza intre 2 folii alimentare si se intinde cu sucitorul ca o foaie, se intinde uniform crema si cu ajutorul foliei de dedesupt se ruleaza. Se inveleste in folie si se da la rece 2-3 ore sau peste noapte! Pofta buna!!

Bookmarked By

200 gr biscuiti, 150 gr smantana grasa, 200 gr ricotta(urda dulce), 4 linguri zahar greensugar, 50-100 gr banuti de ciocolata greensugar, 1 lingura cacao, vanilie, 2-3 caise uscate(stafide, merisoare, etc), jumatate lingurita tort gelee

You need to login or register to bookmark/favorite this content.