590337125d7d5

Ramona 45 minute 20 bucati portii

INGREDIENTE

Pentru aluat:
8 linguri ulei
8 linguri lapte
5 linguri Green Sugar
2 oua
faina cat cuprinde (aproximativ 500 g)

Pentru crema:
500 ml lapte dulce
1 pachet budinca de vanilie
3 linguri de Green Sugar

MOD DE PREPARARE

Pentru prepararea aluatului se amesteca bine toate ingredientele .
Se imparte aluatul in 4 foi si din fiecare parte a aluatului se intinde cate o foaie potrivit de subtire.
Fiecare foaie intinsa se taie in fasii de cate 2 cm, fasii care se ruleaza pe formele pentru rulouri.
Se aseaza rulourile in tava de cuptor acoperita cu hartie de copt.
Se lasa la cuptor pana se rumenesc putin.
Dupa ce se racesc putin se scot formele si se vor umple cu crema.
Pentru umplutura am folosit o budinca de vanilie pe care am preparat-o conform instructiunilor de pe plic si am indulcit-o cu 3 linguri de Green Sugar.
Rulourile umplute se lasa la rece si se servesc peste cateva ore dupa ce se vor mai inmuia de la crema.
Pofta buna !

You need to login or register to bookmark/favorite this content.