590486e1c64b4

Mona_Roz 1 ora (preparare) 10-14 portii

INGREDIENTE:

Ingrediente crema:
– 6 galbenusuri
– 6 lg Green Sugar
– 1 cana lapte
– 1 lg amidon
– 3 plicuri gelatina Dr. Oetker
– 1 esenta vanilie sau rom
– 1 cutie ananas
– 2 plicuri frisca Dr.Oetker
– 400 gr piscoturi
– 1 gelatina colorata
Ingrediente blat:
– 2 lg Green Sugar
– 2 lg faina
– 2 oua

MOD DE PREPARARE:

Se amesteca galbenusurile cu Green Sugar-ul si apoi se adauga laptele in care s-a dizolvat o lg cu virf de amidon.Se pune pe loc si se amesteca pana se face ca o crema. Se da jos de pe aragaz si se adauga gelatina dizolvata intr-un pahar cu apa. (se dizolva pe foc) si se amesteca. Dupa ce s-a racit crema ( sa fie calduta) se amesteca frisca batuta spuma si esenta de vanilie su rom.
Intr-o forma se pune blatul (la fundul formei) si pe margine piscoturile. Se insiropeaza blatul si piscoturile cu zeama de la compotul de ananas, apoi se toarna jumatate din crema, se presara bucati de ananas dupa care se toarna si restul de crema si ananas.
Se pune la frigider si dupa ce s-a intarit se orneaza cu fructe si se pune gelatina colorata.

You need to login or register to bookmark/favorite this content.