590487df2cf3e

Mona_Roz 10 portii

INGREDIENTE:

Ingrediente pentru blat:
– 12 oua
– 12 lg Green Sugar
– 2 plicuri Creme Ole de ciocolata
Ingrediente pentru crema:
– 500ml frisca lichida
– 600ml lapte
– 3 plicuri Creme Ole de vanilie
Ingrediente pentru glazura:
– 6 lg Green Sugar
– 6 lg apa
– 200 gr unt
– 300 gr Ciocolata amaruie

MOD DE PREPARARE:

Mod de preparare blat:
Separam galbenusurile de albusuri. Batem albusurile pana devina spuma tare si adaugam Green Sugar-ul. Batem in continuare pana obtinem o bezea tare si lucioasa. Adaugam galbenusurile si plicurile de crema si incorporam. Impartim compozitia in 3. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor pentru circa 12 min. Repetam aceeasi procedura si pentru celelalte 2. Cat se raceste blatul, preparam crema. Punem frisca lichida, laptele si plicurile de crema intr-un vas si mixam pana obtinem o crema tare. Impartim crema in 2 si o intindem intre blaturile reci. Dam la frigider si pregatim glazura.

Preparare glazura:
Punem pe foc apa cu Green Sugar-ul, cand s-a topit bine Green Sugar-ul adaugam untul , ciocolata si amestecam pana la omogenizare. Lasam glazura sa se raceasca si o intindem in strat uniform peste tort. Dam la rece de preferat peste noapte.

You need to login or register to bookmark/favorite this content.