5903737368bc4

iocuionelflorentin 1 ora 12 portii portii

INGREDIENTE:

Pt blat
600 gr piscoturi.
Pt crema:
2 cutii mascarpone,
3 galbenusuri ouă,
150 gr Green Sugar,
250 ml smantana pentru frisca,
4-6 linguri ness (dupa gust).
Sirop: 500 ml lapte amestecat cu 2 lg ness

MOD DE PREPARARE:

Crema: Batem la robot mascarpone cu galbenusurile si Green Sugar. Adăugăm smantana pentru frisca si nessul. Avem grija sa nu batem prea mult crema ca sa nu se branzeasca din cauza ca mascarpone este foarte gras. Intr-un castron adânc amestecăm laptele cu nessul.
Intr-o forma cu pereti detasabili asezam piscoturile înmuiate în sirop pe fundul tavii si pe lateral. Punem un strat de crema generos.Apoi urmează un strat de piscoturi înmuiate, iar crema pana terminam ingredientele. Deasupra se presară ness decorand dupa bunul plac. Pofta buna!

You need to login or register to bookmark/favorite this content.